Comparteix:

2014/10/20 Diverses entitats socials demanen una fiscalitat més justa per acabar amb la pobresa

El passat 17 d'octubre, en el marc del Dia Internacional per l'Eradicació de la Pobresa diverses entitats, entre les quals el CCD, es van trobar aplegades per la Plataforma Pobresa Zero davant la delegació de l'Agència Tributària a la Plaça Letamendi de Barcelona. 


Imatge: teinteresa.es

Els assistents a la concentració van assistir a la lectura del manifest "Una fiscalitat injusta ens empobreix", en el que es denuncien les polítiques que polaritzen la societat, i es reclamen "l’obtenció dels recursos públics i la manera de gestionar-los a través dels serveis públics i el sistema de protecció social".

Necessitem una fiscalitat justa al servei d’unes polítiques redistributives que garanteixin els drets humans i tinguin com a principi rector l’equitat i la justícia social.

A més a més es va fer una acció per fer més visible la demanda, amb la construcció d'un mur que simbolitzava la posada de la primera pedra d'aquesta nova fiscalitat.