Comparteix:

2015/03/24 - Fotografies premiades al Concurs Imatges del Sud

24/03/2015

El passat 23 de març es va reunir el jurat del XII Concurs Imatges del Sud. Integrat per Antoni Bover (professor del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia - CITM), Alfons Rodríguez (fotògraf professional i també professor del CITM), Josep Casanovas (director del CCD), Blanca Veciana (Oficina de Servei de Comunicació de la UPC) i Eva Vidal (directora acadèmica del CCD), el jurat va valorar positivament la qualitat dels treballs presentats per primer cop en format digital en el marc d’aquesta dotzena edició del concurs, que han estat un total de 189 imatges.

Aquesta iniciativa, que s’orienta a mostrar i a compartir algunes de les visions i de les experiències viscudes a països del Sud a través de la participació en projectes de cooperació impulsats des de la UPC, ha comptat amb 35 participants, principalment estudiants. El material recollit a través d’aquest concurs configurarà un recurs molt valuós per acostar a la UPC aquestes altres realitats del món, de cara a sensibilitzar la nostra comunitat universitària i a potenciar el compromís solidari i la participació en el camp de la cooperació al desenvolupament, que esdevé especialment urgent en aquest període.

Després d’analitzar i valorar les imatges que han estat presentades a concurs, el jurat ha decidit atorgar els següents guardons:

En la modalitat de Projectes, adjudica el PRIMER PREMI a la fotografia:

Un viatge de molts”, presentada per ALEX CARRER VIES

I, en aquesta mateixa categoria, atorga el SEGON PREMI al treball:

La vida a la font”,presentada per MARTA ROBLEDO GUTIÉRREZ.

 

En la modalitat sobre Realitat de Països del sud, s’atorga el PRIMER PREMI a la fotografia:

Apostant pel futur”, presentada per ELVIRA PERIS MARCH

i el SEGON PREMI d’aquesta modalitat s’adjudica al treball:

Quan el treball és unió”, presentada per Victor Asensi Pous.Igualment, el jurat ha decidit atorgar una menció especial en aquesta modalitat a la fotografia següent:

Camino al fuerte”, de ÀNGELA MIRÓ PRAT, i

Pescant entre manglars”, de ALEX CARRER VIVES


Veure imatges premiades

 


Apostant pel futur

Quan el treball és unió

Un camí de molts

La vida a la font