Comparteix:

2015/05/04 - Recollida d’aliments UPC del 4 al 22 de maig de 2015

El Banc d’aliments posa en marxa una nova campanya: La fam no fa vacances és tracta d’una campanya de recollida d‘aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya es du a terme coordinada pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

 

A la UPC volem col·laborar amb aquesta campanya fent una recollida del 4 al 22 de maig de 2015

 

Quins aliments són adients?

Necessitem arròs, pasta, llegums secs, oli i llet. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

 

Aquest any el Banc D’Aliments necessita sobretot llet.

 

Si a més a més voleu donar un valor afegit a la vostra col·laboració us recomanem adquirir els productes a botigues de Comerç Just.

 

 

Troba el teu punt de recollida més proper:

A Barcelona, a l’FNB així com al Campus Nord (a l’ETSETB, la FIB, l’ETSECCPB, la Biblioteca Rector Gabriel Ferraté, l’Edifici Vèrtex i l’Edifici Til•lers), i al Campus Sud (a l’ETSEIB, l’EPSEB  i l’FME). Al Campus del Baix Llobregat, a l’ESAB, l’EETAC, l’edifici de la Biblioteca, al de la UTG D7 i l’edifici C3. Al Campus de Terrassa, a l’ETSEIAT, l’EET, la FOOT, la Biblioteca, l’edifici TR11, el Vapor Sala, l’edifici Gaia i l’edifici Campus; al Campus del Vallés a l'ETSAV,  al Campus de Manresa, a la biblioteca del Campus Universitari de Manresa, i al Campus de Vilanova i la Geltrú, a la biblioteca de l'EPSEVG.