Comparteix:

2015/09/03 - Engeguem el curs!

Un any més arriba setembre, escalfem motors i engeguem un nou curs amb molta energia! Aquest 2015-2016 es presenta interessant.

Falten poques setmanes per a l'aprovació formal dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que conformen l'Agenda post-2015 i que marcaran les línies i el treball en desenvolupament dels propers 15 anys. A través de 17 objectius s'estableixen les mesures destinades a eradicar la pobresa, combatre la desigualtat, protegir el medi ambient i fer front al canvi climàtic a nivell mundial. Gairebé tots es relacionen amb la tecnologia i la innovació, i les universitats hi poden jugar un rol important.

D'entre les primeres propostes del curs, podeu trobar les ofertes de voluntariat per dur a terme a Barcelona: el Projecte Rossinyol i el nou Programa de Voluntariat TIC. Fes un pas endavant i participa!