Comparteix:

2015/12/02 Activitats Obertes en el marc de les Jornades Reutilitza


Del 23 de Novembre al 4 de Desembre celebrem les Jornades Reutilitza, emmarcades en el Programa Reutilitza impulsat per la UPC. Durant aquestes dues setmanes es posaran a punt bona part dels ordinadors que s'integraran en el programa, gràcies a la participació d'alumnes de la FIB. Alhora és una oportunitat de difusió i sensibilització al voltant dels temes de la reutilització i dels residus electrònics.

ACTIVITATS OBERTES
  • Conferència La Sostenibilitat de les TIC a càrrec de David López, professor de la FIB i sotsdirector de l'ICE. La xerrada reflexionarà sobre temes com la fractura digital, els residus electrònics i la sostenibilitat.
    Dimecres 25 de Novembre a les 12h a l'Amfiteatre A1001

  • Visionat del documental Minerals de sang + Taula rodona. Amb la participació de Gemma Parellada, autora del documental; Jordi Garcia professor del Departament d'Arquitectura de Computadors i Eva Vidal, del Departament d'Enginyeria Electrònica. Minerals de sang es focalitza en l'extracció i comercialització del coltan a la selva congolesa, i la vulneració dels Drets Humans que es dóna durant tot el procés. Podeu conèixer més sobre aquesta problemàtica a l'article "La Guerra pels minerals maleïts". 
    Dimecres 2 de Desembre a les 12h l'Aula Màster

  • Durant les Jornades podreu visitar l'exposició Tecnologies i Cooperació per al Desenvolupament a la Sala Polivalent (soterrani del A3). Aquesta exposició, elaborada pel CCD, té per objectiu acostar al públic universitari la vinculació entre tecnologia i cooperació per al desenvolupament, i donar eines per acostar-se i conèixer el treball que la comunitat universitària duu a terme en aquesta temàtica. 
    Del 23 de Novembre al 4 de Desembre a la Sala Polivalent