Comparteix:

2015/12/10 - Participació de dos grups UPC al Challenge Based Innovation

El Challenge Based Innovation Course és un projecte de sis mesos durant els quals grups multidisciplinars d'estudiants, juntament amb els seus professors, col·laboren amb investigadors del CERN per a buscar solucions innovadores a problemes globals. 

Dos grups en els que participen estudiants de l'ETSETB de la UPC han desenvolupat prototips en el marc de dos projectes: "Water Safety" i "Creating a Literate World". El 10 de desembre s'ha celebrat a Ginebra la sessió de presentació final de quatre prototips desenvolupats pels grups d'estudiants. La directora acadèmica del CCD i profesora de l'ETSETB s'ha desplaçat amb ells a Ginebra i està fent el seguiment i suport als projectes i la presentació. 

La web de la UPC s'ha fet ressò d'aquesta notícia.