Comparteix:

2016/02/22 Un Mobile pro-comú i social

22/02/2016

El Mobile World Congress és una cita tecnològica que mou milers de visitants i que fa que Barcelona sigui un "aparador mundial" de la tecnologia mòbil durant uns dies. La UPC és una institució pública de recerca i d’educació superior de compromís amb l’entorn i amb el canvi. Enguany tenim l'oportunitat de "completar" el Mobile amb aportacions que ens parlen de límits de les TIC i de com aquestes condicionen cada cop amb major grau les llibertats humanes, fent èmfasi en els sistemes tecnològics de gestió pro-comú (commons en anglès). Els bens pro-comú estan orientats a la satisfacció de les necessitats de la col·lectivitat, amb un impacte social i ambientalment positiu i basats en la cooperació i la participació horitzontal que fan que siguin sistemes que funcionen a una escala humana i local.

Amb aquest objectiu, s'organitza el dimecres 24 de febrer una jornada d'actes i ponències a l'Aula Màster del Campus Nord de la UPC, amb la participació d'experts en l'àmbit dels comuns, les xarxes col·laboratives, la Sostenibilitat i les TIC, gènere i TIC, i el cicle de vida de l'alta tecnologia. 

Informeu-vos i consulteu el programa aquí